Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Baldwin eist psychologisch onderzoek Basinger

Shownieuws

Alec Baldwin heeft geëist dat zijn ex-vrouw Kim Basinger psychologisch wordt onderzocht. Het gescheiden koppel is verwikkeld in een voogdijstrijd.

Acteur Alec Baldwin heeft voor een rechtbank geëist dat zijn ex-vrouw Kim Basinger psychologisch wordt onderzocht. Het gescheiden koppel is sinds lange tijd verwikkeld in een strijd om de voogdij over hun 10-jarige dochter Ireland.

Volgens Baldwin lijdt Kim aan de 'ziekelijke behoefte' om hun dochter tegen hem op te zetten. Behalve een psychologisch onderzoek eiste de Amerikaanse acteur een extra weekeinde met zijn dochter indien een rechtszaak over de voogdij in een weekeinde valt wanneer hij zijn dochter heeft.

Basinger vindt dat Baldwin het 'probleem' is. "Wij geloven dat meneer Baldwin zekere emotionele problemen heeft", verklaart haar advocaat Neal Hersh. "De advocaten van meneer Baldwin zijn meer bezig met het belasteren van Kim dan met het belangrijkste punt, hun dochter."

De rechtbank van Los Angeles ziet geen reden om in te gaan op de eisen van een extra weekeinde met Ireland en een psychologisch onderzoek naar de 51-jarige Basinger. Het stel moet op 13 november terugkeren naar de rechtbank.

Baldwin en Basinger trouwden in 1993 en kregen in 1995 een dochter. In 2000 gingen Kim en Alec uit elkaar. Twee jaar later waren ze officieel gescheiden.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen