Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Jim en EliZe verrassen publiek

Shownieuws

Zanger Jim Bakkum heeft zijn publiek tijdens de opnamen voor zijn dvd 'Dance with me' verrast met een duet met zangeres EliZe. Jim gaf een exclusief concert.

Zanger Jim Bakkum heeft zijn publiek tijdens de opnamen voor zijn dvd 'Dance with me' verrast met een duet met zangeres EliZe. Jim gaf maandag in een ballroomzaal een exclusief concert. Met EliZe zong hij het nummer 'We've got tonight', een cover van Bob Seger. Het lied staat ook op de nieuwe dans-cd van Jim, die dezelfde titel heeft als de dvd.

EliZe trad voor de eerste keer op in een galajurk. "Normaal houd ik er niet zo van, maar dit was hartstikke leuk", vertelt de zangeres aan Novum Nieuws.

De dvd en de cd worden uitgebracht naar aanleiding van Jim's deelname aan het televisieprogramma 'Dancing with the stars'. De dansers van het programma maakten tijdens het concert eveneens hun opwachting. Ieder nummer werd opgesierd met een dans in verschillende genres. De rumba werd gedanst op het nummer 'Hero' van Enrique Iglesias. Op het Queen-nummer 'Crazy little thing called love' werd een jive uitgevoerd.

Jim heeft de nummers, allemaal covers, uitgekozen met zijn platenmaatschappij. Van het album worden geen singles uitgebracht. "Het is vooral bedoeld voor fans, voor thuis en voor in de dansscholen om lekker op te dansen", legt Jim uit.

Samen met danspartner Julie Fryer vertoonde Jim zelf ook zijn danskwaliteiten. Hij zegt zeker door te gaan met dansen. "Als de tijd het toelaat, ga ik met mijn vriendin Gaby op dansles."

De avond werd bijgewoond door de jury van 'Dancing with the stars'. Ook zijn danscollega's Joris Lutz, Ans Markus en Koert-Jan de Bruijn waren bij het exclusieve concert aanwezig.

Op 20 november zendt RTL4 een registratie van het concert uit. De cd ligt vanaf zaterdag in de winkels. Het is nog niet duidelijk wanneer de dvd uitkomt.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen