Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Charly Luske deelt rol met Antonie Kamerling

Shownieuws

Charly Luske deelt in de musical 'Turks Fruit' de rol van kunstenaar Rick met Antonie Kamerling. De 27-jarige Luske is 'de alternate' van Kamerling.

Charly Luske deelt in de musical 'Turks Fruit' de rol van kunstenaar Rick met Antonie Kamerling. De 27-jarige Luske is 'de alternate' van Kamerling. De musical gaat op 20 november in première.

Charly speelde in 2000 een rol in de musical 'Boyband', waarin hij de hoofdrol speelde. Hij stond ook op de planken in de musical 'Love me just a little bit more!'. Op televisie was hij twee seizoenen te zien in 'Meiden van de Wit'. Daarnaast was Luske onder meer te zien te zien in 'Costa!', 'Goede tijden, slechte tijden' en 'Onderweg naar morgen'.

De vrouwelijke hoofdrol in 'Turks fruit' is voor Jelka van Houten. De 27-jarige Van Houten, die Olga speelt, is de twee jaar jongere zus van actrice Carice van Houten. De musical is een bewerking van het boek van Jan Wolkers.

Sjoerd Pleysier en Ellen Evers geven invulling aan respectievelijk de vader- en moederrol in 'Turks fruit'. Het ensemble bestaat uit Stephanie Asscher, Marle Brouwer, Alexandra Alphenaar en Nathalie Edwards. De regie van de musical is in handen van Peter de Baan; Dick van den Heuvel is verantwoordelijk voor het script. De muziek wordt verzorgd door Fons Merkies en Jan Tekstra en Sjoerd Kuyper schrijft de liedteksten.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen