Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Trijntje Oosterhuis blij met studio aan huis

Shownieuws

Trijntje Oosterhuis is blij dat ze een studio aan huis heeft laten bouwen. "Het was praktisch en het gaf me een bepaalde zelfstandigheid," zegt de zangeres.

Trijntje Oosterhuis is blij dat ze een studio aan huis heeft laten bouwen. "Het was praktisch en het gaf me een bepaalde zelfstandigheid. Ik wilde graag bij mijn zoontje blijven nu hoef ik niet steeds op en neer naar een studio. Ik had helemaal geen zin om de deur uit te gaan," vertelt de zangeres in Viva. En ook de buren vonden het volgens haar helemaal prima. "Die hebben wel genoten van de live-concerten."

De 32-jarige Oosterhuis nam haar nieuwe album 'See as you are', dat eind augustus uitkwam, voor het grootste deel op in haar huis in Amsterdam. "Als je heel goed naar sommige nummers luistert, hoor je een ambulance of een tram voorbijrijden," zegt ze. Met name het feit dat ze dicht bij haar eenjarig zoontje Jonas kan zijn stemt de zangeres gunstig. "Ik ben niet het type moeder dat haar kind graag achterlaat bij een ander. Ik heb liever dat hij nog even rustig bij mij thuis is, onder moeders rokken."

Op 25 en 26 november staat Trijntje in de Heineken Music Hall in Amsterdam. Het eerste concert is al uitverkocht, laat het management van Trijntje weten. Ook is de zangeres maandagavond te zien op de site van Paul de Leeuws programma 'Mooi! Weer de leeuw', waar ze zaterdag te gast was. Daar is te zien hoe ze samen met een iemand uit het publiek het nummer 'Wereld zonder jou' ten gehore brengt.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen