Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Vietnamese politie onderzoekt Gary Glitter

Shownieuws

De Vietnamese politie is een onderzoek gestart naar glamrocker Gary Glitter, na beweringen dat hij zich onzedelijk heeft gedragen met een minderjarige.

De Vietnamese politie is een onderzoek gestart naar de Britse glamrocker Gary Glitter, na beweringen dat hij zich onzedelijk heeft gedragen met een minderjarige. Volgens de Vietnamese krant Tuoi Tre beschuldigt de politie hem van 'obscene handelingen met een kind'. Gary Glitter werd in 1999 in Groot-Brittannië veroordeeld voor het bezit van kinderporno.

De 61-jarige Glitter, wiens echte naam Paul Francis Gadd is, woont sinds maart in het Vietnamese Vung Tau. Hij werd daar door de politie ondervraagd omdat hij contact zou hebben gehad met meisjes die jonger waren dan 18 jaar. Glitter weigerde verder mee te werken aan het onderzoek. Eerder deze week ontvluchtte de rocker zijn huis. De politie trof daar een 15-jarig meisje aan, waarmee nu bewijs van kindermisbruik aanwezig zou zijn.

Glitter scoorde in de jaren '70 hits met 'I'm the leader of the gang (i am)', 'Rock and roll (part 2)' en 'Do you wanna touch'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen