Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Westlife voor dertiende keer op één in Engeland

Shownieuws

Westlife heeft voor de dertiende keer de hoogste positie gehaald in de Britse muzieklijsten. De nieuwe single 'You raise me up' kwam meteen binnen op één.

Westlife heeft voor de dertiende keer de hoogste positie gehaald in de Britse muzieklijsten. De nieuwe single 'You raise me up' kwam meteen binnen op één. De alternatieve rockband 'Arctic monkeys' werd daardoor met 'Bet you look good on the dancefloor' verstoten naar de tweede plek. Kate Bush, die na een pauze van twaalf jaar weer terug is met een nieuw album staat met het nummer 'King of the mountain' op vier. 'Push the button' van de Sugababes moet het doen met een derde plaats op de lijst.

De Ierse boyband werd in 1999 opgericht door voormalig Boyzone-zanger Ronan Keating. Inmiddels heeft de groep wereldwijd zo'n 25 miljoen albums verkocht. Met covers als 'Uptown girl', 'Mandy' en 'Against all odds', wat ze samen met Mariah Carey opnamen, scoorde ze ook in Nederland hits. 'You raise me up' staat op het nieuwe album van Westlife 'Face to face' dat sinds vorige week uit is.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen