Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Gordon stelt zich minder kwetsbaar op

Shownieuws

Gordon stelt zich voortaan minder open en minder kwetsbaar op. Dat schrijft hij op zijn website nav een interview in Nieuwe Revu.

Gordon stelt zich voortaan minder open en minder kwetsbaar op. Dat schrijft de Amsterdamse zanger op zijn website naar aanleiding van een interview in Nieuwe Revu. Gordon zegt in een vraaggesprek met het tijdschrift dat zijn mogelijke nieuwe partner wel eens een vrouw kan zijn vanwege alle teleurstellingen die hij heeft moeten verwerken.

Het artikel heeft volgens Gordon heel wat los gemaakt in de media. "De pers gaat zelfs zover, dat ze ex-vriendjes gaan bellen en zelfs je familie wordt om commentaar gevraagd", vertelt de zanger. "Ze zijn uit op sensatie en ze kunnen niet wachten op de eerste foto van mij en mijn hopelijk dan al zwangere vriendin." De zanger zegt om de situatie te lachen en moet hieruit naar eigen zeggen een les leren.

Gordon liet eerder deze week weten een nieuw solo-album op te nemen. "Ik heb de afgelopen tijd zoveel inspiratie gekregen om liedjes op te nemen", verklaart hij. "Ik verheug me daar enorm op."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen