Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Battle of the babes' gaat van start

Shownieuws

De 'Battle of the babes' gaat maandag van start. Op de site van het online toernooi kan worden gestemd wie 'de mooiste en populairste babe van Nederland' is.

De 'Battle of the babes' gaat maandag van start. Op de site van het online toernooi kan gestemd worden wie 'de mooiste en populairste babe van Nederland' is. 64 bekende Nederlandse vrouwen strijden om de titel. Chantal Janzen verdedigt dit jaar haar titel. Vorig jaar won ze het toernooi ten koste van Bridget Maasland.

Alle vrouwen die zich hebben geplaatst voor het toernooi hebben gelijke kansen. Iedere speelronde bestaat uit een aantal battles. Voor een gewonnen battle krijgt de winnende 'babe' een punt toegekend. Degenen met de meeste punten gaan door naar de volgende ronde, de rest ligt er definitief uit. Na zes ronden volgt de finale, waarin de twee overgebleven 'babes' tegenover elkaar staan. Degene die de meeste stemmen krijgt, wint de titel.

In een voorronde konden kiezers stemmen op hun favorieten. Hierdoor bleven de uiteindelijke 64 deelneemsters over. Sterren als Wendy van Dijk, Angela Schijf en Caro Lenssen strijden mee voor de titel. Tatum Dagelet en Touriya Haoud moesten dit jaar het veld ruimen voor nieuwkomers als EliZe en Yolanthe van Kasbergen.

Op 12 december wordt bekendgemaakt wie de winnares van 2005 is.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen