Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Mark Owen is meest favoriete Take That-lid'

Shownieuws

Mark Owen is het meest favoriete lid van de opgeheven Engelse band Take That en is dus populairder dan Robbie Williams, de nr. 2.

Mark Owen is het meest favoriete lid van de opgeheven Engelse band Take That. Owen is populairder dan Robbie Williams, die het op een na populairste bandlid is. Dat meldt de Britse krant The Sun. De krant baseert zich op een peiling van de Engelse radiozender Radio One. Gary Barlow eindigde in de peiling op de derde plaats en Howard Donald staat op vier. Jason Orange is het minst populaire Take That-lid.

Dinsdagavond was de première van de dvd van Take That in Londen. Williams was niet aanwezig. De andere bandleden hadden begrip voor zijn afwezigheid. "We begrijpen dat hij een druk leven heeft en wij niet", reageerde Barlow. "We zijn wel blij dat hij op de dvd staat. We waren toch een band met zijn vijven."

Take That scoorde in de jaren '90 hits met nummers als 'Relight my fire', 'Pray' en 'Back for good'. De band viel in 1996 uit elkaar. Robbie Williams verliet de groep in 1995 om een solocarrière te starten. Gary Barlow en Mark Owen begonnen na de breuk van de groep eveneens een solocarrière.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen