Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Woody Harrelson wil nieuw imago

Shownieuws

Woody Harrelson wil af van het imago voortdurend stoned te zijn. "Ik werk nooit stoned en ik probeer nooit high in het openbaar te verschijnen."

Woody Harrelson wil af van het imago voortdurend stoned te zijn. Dat meldt contactmusic. "Ik werk nooit stoned en ik probeer nooit high in het openbaar te verschijnen", zegt de acteur. "Mensen verwarren mijn relaxte persoonlijkheid en de vreemde manier van mijzelf presenteren met het constante gebruik van marihuana."

De acteur zegt de problemen met zijn imago te kennen sinds zijn tienertijd. "De ouders van mijn vriendinnetjes vonden mij nooit leuk, omdat ze dachten dat ik stoned was", vertelt Harrelson. De verdenkingen waren volgens de acteur echter misplaatst. "Ik heb voor mijn 21e nog nooit wiet gerookt."

De 44-jarige Harrelson vervulde van 1985 tot en met 1993 de rol van Woodrow Tiberius 'Woody' Boyd in de Amerikaanse televisieserie 'Cheers'. Harrelson speelde verder in films als 'Natural born killers' (1994), 'Edtv' (1999) en 'The big white' (2005).

[Novum]

Gerelateerde Artikelen