Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Linda de Mol brengt cd uit

Shownieuws

Linda de Mol heeft donderdag het eerste exemplaar ontvangen van de dubbel-cd 'Linda. The album'. Ze kreeg de cd in Hotel Arena in Amsterdam uit handen van Xander de Buisonjé. Het album is niet ingezongen door Linda zelf. "Dat heb ik één keer geprobeerd in 1991 en dat doe ik nooit meer", zegt Linda lachend. "Ieder z'n vak."

Het album is samengesteld door de redactie van het tijdschrift Linda, platenmaatschappij EMI Music en Dick Hovenga, de verantwoordelijke voor de muziekpagina's van het magazine. Op de schijfjes zijn nummers verzameld die volgens Linda 'zeer gewaardeerd' worden door de lezers van haar magazine. "Het zijn niet mijn persoonlijke favorieten, maar ik heb me er wel mee bemoeid."

Het album bevat geen liedjes van artiesten als Britney Spears of Mariah Carey. "Nee, daar houden we niet van. Gewoon lekkere liedjes voor thuis en in de auto", zegt Linda. Op de cd staan liedjes van artiesten als Robbie Williams, Jamie Cullum, Norah Jones en Katie Melua.

Xander de Buisonjé ontbreekt op het verzamelalbum. "Xander komt binnenkort met een nieuwe cd en daar mag nog niets van op een verzamel-cd verschijnen", legt Linda uit. Xander staat wel in het nieuwe blad van deze maand. In het speciale muzieknummer van 'Linda' wordt Xander geïnterviewd door Sonja Barend. Tijdens de uitreiking werd de zanger door Linda verrast met het eerste exemplaar van zijn nieuwe single 'Waarom'.  [Novum/Radio.NL]

Gerelateerde Artikelen