Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Patricia Paay gevraagd voor 'The wiz'

Shownieuws

Patricia Paay is gevraagd voor een rol in de nieuwe musical 'The wiz'. De zangeres is trots op het aanbod van Joop van den Ende Theaterproducties.

Patricia Paay is gevraagd voor een rol in de nieuwe musical 'The wiz'. De zangeres is trots op het aanbod van Joop van den Ende Theaterproducties. "Ik voel me zeer vereerd en ik vind het een geweldig aanbod", vertelt Patricia aan Novum Nieuws. "Ik heb afgesproken met de productie dat ik er even rustig over na ga denken voordat ik een beslissing neem. Ik moet bekijken of ik het kan combineren met mijn huidige bezigheden in Engeland."

'The wiz' is een bewerking van de film uit 1978 met Diana Ross en Michael Jackson in de hoofdrol. Deze film is gebaseerd op de musical 'The wizard of Oz' uit 1903. Volgens de 56-jarige Rotterdamse zangeres is het een 'geweldig verhaal'. Welke rol Patricia zou moeten gaan spelen is nog niet bekend. "De productie wil eerst van mij weten of ik het doe en daarna krijg ik te horen om welke rol het gaat", legt ze uit.

De musical volgt 'Mamma mia' op als nieuwe open einde-productie in het Beatrix Theater in Utrecht. 'The wiz' gaat 10 september in première.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen