Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Aanklacht oom en tante Eminem afgewezen

Shownieuws

De aanklacht die een oom en tante van Eminem tegen hem hebben ingediend is afgewezen. De twee claimen dat de rapper hen een huis heeft beloofd.

Een Amerikaanse rechter heeft de aanklacht die een oom en tante van Eminem tegen hem hebben ingediend afgewezen. De familieleden claimen dat de rapper hen een huis en een vast bedrag per maand heeft beloofd, maar dat zij nooit iets hebben gekregen. Omdat er geen schriftelijk bewijs van is hebben de twee geen poot om op te staan, meldt People magazine zondag.

Eerder deze maand liet de superster weten wel in de rechtszaal te willen verschijnen om mobiele telefoonbedrijven die zijn liedjes als ringtone verkopen aan te pakken. Eminem klaagt vijf bedrijven aan wegens het gebruiken van zijn nummers zonder toestemming en zonder royalty's te betalen. Eminem heeft al gewaarschuwd dat ook karaokebars en bedrijven die karoake-dvd's uitbrengen in de toekomst zijn muziek niet meer in hun assortiment mogen opnemen.

Een woordvoerder van de rapper verklaart waarom Eminem zo streng is: "Dit is niet zomaar een industrie, dit is een miljoenenindustrie. We hebben het hier wel over hele, hele grote bedragen die aan hem verdiend worden."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen