Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Linda de Mol: Ik ben hartstikke Goois

Shownieuws

De serie 'Gooise vrouwen' is vanaf zondag wekelijks te zien bij Talpa. Linda de Mol heefr de serie bedacht en speelt een van de hoofdrollen.

"Ik ben hartstikke Goois", zegt Linda de Mol in een filmpje dat te zien is op de site van Talpa. "Ik ben daar geboren, heb er op school gezeten, ik ging naar hockeyfeestjes en speelde bij kinderen met een dubbele achternaam", verklaart ze. "Ik heb een tijdje in Amsterdam gewoond, maar nu woon ik er weer. Ik heb een Range Rover, een labrador en een oprijlaan." De door Linda bedachte serie 'Gooise vrouwen' gaat zondag van start.

In de dramaserie speelt De Mol Cheryl, een uit Amsterdam afkomstige nieuwkomer in het Gooi. Ze is getrouwd met de succesvolle, charmante maar egocentrische volkszanger Martin Morero, gespeeld door Peter Paul Muller. Linda vindt de rol van Cheryl erg leuk. "Ze zit in dezelfde BN'er wereld waarin ik ook zit, alleen in de omgekeerde situatie. Het is haar man die beroemd is en niet zij zelf. Ze staat volledig in dienst van haar echtgenoot."

Over het resultaat van de eerste aflevering is Linda ontzettend tevreden. "Het ziet er allemaal nog kleurrijker en glamourachtig uit dan ik in mijn hoofd had. Ik ben positief verrast door het resultaat.". In eerste instantie worden er acht afleveringen van de serie uitgezonden maar opnames voor een tweede seizoen zouden al gepland staan.

'Gooise vrouwen' wordt vanaf zondag wekelijks uitgezonden op Talpa. De overige vrouwen worden gespeeld door Annet Malherbe, Tjitske Reidinga en Susan Visser. Ook Derek de Lint, Daniel Boissevain en Victor Reineir zullen hun opwachting maken. De thema's die in de serie voorbijkomen weet Linda wel samen te vatten: " Het gaat over vier vrouwen die het voor het oog allemaal perfect voor elkaar hebben. Alleen, achter de voordeur schuilt een enorme bak leed."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen