Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Janet niet de enige met geheim kind

Shownieuws

Janet Jackson is niet de enige met een geheim kind. Ook broer Jesse Jackson en vorst Albert van Monaco bleken geheim nageslacht te hebben.

Janet Jackson is niet de enige beroemdheid met een geheim kind. Zo werd in 2000 bekend dat haar broer Jesse Jackson een dochter heeft met een jong dienstmeisje en verklapte eerder dit jaar een stewardess dat haar tweejarig zoontje het kind is van vorst Albert van Monaco. Maandag onthulde Janets voormalig schoonbroer, Young DeBarge, dat zij een 18-jarige dochter heeft van haar ex-man James De Barge. Janet ontkent de geruchten.

De zaak die nog het meest lijkt op die van Janet Jackson en James DeBarge, is die van acteurs Loretta Young en Clark Gable. Zij kregen na een kortstondige relatie in 1935 een dochter. Omdat ze niet getrouwd waren en beider carrières een vlucht namen, werd de zwangerschap geheim gehouden. De baby werd in een weeshuis geplaatst en later geadopteerd door de actrice.

De reden waarom de vermeende dochter van Janet geheim wordt gehouden, is onduidelijk. De geruchten wijzen in de richting van de zangeres. Die zou haar zangcarrière belangrijker vinden dan het moederschap. Dochter Renee is in 1987 geboren, vlak na het uitkomen van Janets album 'Control', waarmee ze definitief doorbrak. Om haar carrière te kunnen voortzetten zou ze het kind hebben afgestaan aan haar oudste zus, Rebbie Jackson. Daar zou het meisje tot op heden wonen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen