Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Rapper The Game gearresteerd in winkelcentrum

Shownieuws

Rapper The Game is vrijdag gearresteerd in een winkelcentrum in de Amerikaanse staat North Carolina wegens ordeverstoring.

Rapper The Game is vrijdag gearresteerd in een winkelcentrum in de Amerikaanse staat North Carolina. Hij wordt beschuldigd van het verstoren van de openbare orde. Ook weigerde hij een Halloween-masker af te zetten en protesteerde hij hevig tegen zijn aanhouding.

The Game is een van de populairste rappers van het moment. Zijn onlangs verschenen debuutalbum 'The documentary' staat wereldwijd hoog in de lijsten. Ook is hij bekend van zijn ruzie met collega-rapper 50 Cent, die inmiddels weer is bijgelegd.

The Game, wiens echte naam Jayceon Taylor is, was samen met een groep vrienden in het winkelcentrum aan het 'hangen'. Volgens een bewaker waren ze allemaal 'zeer luidruchtig' en waren ze voortdurend hard aan het schelden. Nadat de rapper zaterdagavond op borgtocht is vrijgelaten, verklaarde hij het onterecht te vinden dat hij is opgepakt. "Ik ben gearresteerd omdat ik handtekeningen uitdeelde aan kinderen."

Maar dat is volgens de rapper niet het enige onrecht dat hem is aangedaan. "Ik ben behandeld als Rodney King. Het was een kwestie van verkeerd inschatten," zegt hij doelend op het vermeende racisme onder Amerikaanse agenten.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen