Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Michael Jackson loopt vrouwentoilet binnen

Shownieuws

Michael Jackson heeft voor opschudding gezorgd door in een winkelcentrum in de Verenigde Arabische Emiraten gebruik te maken van een damestoilet.

Michael Jackson blijft de gemoederen bezighouden. De popster zorgde voor opschudding door in een winkelcentrum in de Verenigde Arabische Emiraten gebruik te maken van een damestoilet. Volgens lokale kranten bracht Jackson enkele minuten voor de spiegel door om zijn make-up bij te werken.

In een verklaring zegt Jacksons woordvoerder Raymond K. Bain dat de berichtgeving niet klopt. "Hij wilde de ruimte meteen verlaten, maar werd herkend door de menigte en erg lastiggevallen. Hij moest zich schuilhouden in een boekhandel tot de politie hem in veiligheid kon brengen."

Coureur Mohammed bin Sulayem, bij wie Jackson op bezoek was, doet het incident af als 'onzin'. "Mensen zijn alleen maar geïnteresseerd in roddels en de negatieve kant van Michael. De realiteit is dat hij een heel relaxed iemand is, niet veeleisend en zeker niet lastig." Volgens Sulayem wil Jackson een stuk grond kopen in Dubai. "Hij vindt het hier prettig en wij zouden dolgraag zien dat hij voor altijd blijft."

Sinds Jackson in juni werd vrijgesproken van kindermisbruik heeft hij veel tijd doorgebracht in het gebied. Zo was hij meerdere malen te gast bij sjeik Abdullah bin Hamad Al Khalifa, de zoon van de koning van Bahrein.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen