Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Platenlabel 100% Isis gelanceerd

Shownieuws

Het platenlabel 'All is one' van dj 100% Isis is zaterdag gelanceerd in de Amsterdamse Sugar factory. Met het label wil ze een brug slaan tussen dance-genres.

Het platenlabel 'All is one' van dj 100% Isis wordt zaterdagavond gelanceerd. De presentatie vindt plaats in de Amsterdamse club Sugar Factory. Met het label wil Isis een brug slaan tussen diverse genres zoals techno, house, ambient en experimentele dansmuziek. Op de eerste plaat die het label uitbrengt, zijn onder anderen dj Dimitri en de Fransman Taho te horen. Op platen die volgen zullen onder meer Isis zelf en dj/acteur Egbert Jan Weeber te horen zijn.

De 30-jarige Isis van der Wel is één van de eerste vrouwelijke dj's in de elektronische dansmuziek die internationaal doorbrak. Reeds op 12-jarige leeftijd kocht ze haar eerste houseplaat. In 1997 brak ze definitief door bij het grote publiek. Inmiddels heeft ze drie albums uitgebracht.

Drie jaar geleden richtte Isis haar eigen boekingskantoor 'Magma' op. De productie voor het platenlabel doet ze samen met audiovisueel kunstenaar Piet Jan Blauw. Volgens Magma is het eigen label 'een mijlpaal in de carrière van Isis'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen