Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Matthew McConaughey meest sexy man ter wereld

Shownieuws

Matthew McConaughey is de meest sexy man ter wereld. De titel is de 36-jarige acteur toegekend door het Amerikaanse blad People magazine.

Matthew McConaughey is de meest sexy man ter wereld. De titel is de 36-jarige acteur toegekend door het Amerikaanse blad People magazine, omdat hij 'de Texaanse charme tot een hoogtepunt brengt'.

"Nu heb ik het pas echt gemaakt", luidde zijn reactie. "Ik kan weer met een gerust hart aankomen en een buikje kweken." Het blad, met McConaughey op de cover, ligt vrijdag in Amerika in de winkels.

Het is de twintigste keer dat People magazine een bekende man heeft uitverkozen tot 'sexiest man alive'. In 1985 was Mel Gibson de eerste die de eer te beurt viel. Vorig jaar mocht Jude Law zich gelukkig prijzen. Eerder ging de titel onder anderen naar Brad Pitt en Pierce Brosnan.

De doorbraak van McConaughey kwam met films als 'Dazed and confused' en 'A time to kill'. Dit jaar was hij samen met zijn vriendin Penelope Cruz te zien in 'Sahara' en met Al Pacino in 'Two for the money'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen