Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Orlando Bloom aangeklaagd door managementbedrijf

Shownieuws

Het voormalige managementbedrijf van Orlando Bloom, The Firm, heeft de acteur aangeklaagd. Bloom zou 660 duizend euro te weinig provisie hebben betaald.

Het voormalige managementbedrijf van Orlando Bloom, The Firm, heeft de acteur aangeklaagd. Bloom zou het bedrijf 660 duizend euro te weinig provisie hebben betaald. De acteur heeft volgens de aanklacht in juni 2002 een mondelinge overeenkomst gesloten met het bedrijf en moest tien procent commissie betalen over de inkomsten uit zijn films.

De 28-jarige acteur beëindigde in juli zijn relatie met het bedrijf en stapte over naar de managementfirma Brillstein-Grey Entertainment (BGE). Aleen Keshishian, een voormalig werknemer van The Firm, is met Bloom meegegaan en is momenteel zijn manager.

Keshishian en BGE zijn ook aangeklaagd door The Firm, omdat zij tweehonderdduizend euro provisie zouden hebben ontvangen over deel twee en drie van de films 'Pirates of the Caribbean'. The Firm stelt de onderhandelingen voor deze films te hebben gevoerd en vindt daarom recht te hebben op het geld.

De advocaat van Bloom heeft nog niet gereageerd. Keshishian en BGE hebben evenmin commentaar gegeven.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen