Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Keira Knightley wil Oscar nominatie

Shownieuws

Keira Knightly kreeg dit jaar goede kritieken voor haar rol van Elizabeth Bennet in de film 'Pride and Prejudice' en hoopt nu op een Oscarnominatie.

Keira Knightly kreeg dit jaar goede kritieken voor haar rol van Elizabeth Bennet in de film 'Pride and Prejudice' en hoopt nu op een Oscarnominatie. Dit meldt contactmusic. "Ik zal zeker niet ontkennen dat ik een nominatie erg leuk zal vinden", zegt de 20-jarige actrice. Toch is ze bang dat er nog films uitkomen met betere actrices. De genomineerden van de prestigieuse filmprijzen worden in januari bekend gemaakt.

Ondanks de lovende recensies van haar laatste film twijfelt Knightley regelmatig aan haar eigen kunnen. Zo had de actrice verwacht dat zij niet meer mee mocht meespelen in 'The pirates of the Carribean' zodra de producenten haar zouden zien acteren. "Ik dacht dat ze me gingen ontslaan", zegt ze. Knightley vertolkt in de drie piratenfilms de rol van Elisabeth Swan. Het tweede en derde deel zijn nog in de maak.

De Britse actrice speelde verder in films als 'King Arthur' (2004), 'Love actually' (2003) en 'Bend it like Beckham' (2002).

[Novum]

Gerelateerde Artikelen