Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Sylvester Stallone terug als Rambo

Shownieuws

Sylvester Stallone kruipt voor de vierde keer in de huid van Rambo. De 59-jarige acteur is ook bezig met een film over boxer Rocky.

Sylvester Stallone kruipt weer in de huid van Rambo. Dat maakte Millenium Films vrijdag bekend. De 59-jarige Stallone speelde in 1982 voor het eerst de rol van wapenliefhebber en Vietnam-veteraan John Rambo en zal dat met het nieuwe project voor de vierde keer doen. Volgens de filmstudio zal de film de 'rauwheid' van het eerste deel 'First blood' terugbrengen. De eerste drie 'Rambo'-films brachten wereldwijd ruim 500 miljoen euro op.

Vorig jaar meldde de Britse krant The Sun al dat er een vierde deel op komst was. Daarin zou Rambo het in Afganistan opnemen tegen Osama Bin Laden. Millenium Films laat echter weten dat het plot van de nieuwe film 'iets met een ontvoerd meisje' van doen zal hebben.

Wanneer de opnames van 'Rambo IV' van start gaan, is niet bekend. Stallone is van plan eerst boxer Rocky Balboa terug te brengen op het witte doek. De acteur heeft het script voor dit zesde deel in de 'Rocky'-reeks zelf geschreven en neemt ook de regie op zich. Als Rocky brak Stallone in 1976 door bij het grote publiek.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen