Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Trouwring Robert Long in de maak

Shownieuws

Robert Long geeft op 6 december het jawoord aan zijn 28 jaar jongere vriend en manager Kristof Rutsaert.

De trouwring van Robert Long is in de maak. In een interview met De Telegraaf vertelt de zanger dat bij een huwelijk symbolen horen. "Ik vind mijn vingers eigenlijk te grof voor een sieraad, maar als ik straks getrouwd ben, ga ik er toch wel één dragen". Woensdag werd bekend dat Long op 6 december het jawoord geeft aan zijn 28 jaar jongere vriend en manager Kristof Rutsaert.

Gerard Cox, een goede vriend van Long, zal de twee in het gemeentehuis van Baarle-Nassau in de echt verbinden. Speciaal voor het huwelijk is hij vorige week in Breda beëdigd als ambtenaar van de burgerlijke stand. Toch zegt Long niets te hebben met het huwelijk als instelling. "Het liefst ga ik samen met mijn aanstaande aan de keukentafel zitten en schrijven we op dat we voor altijd bij elkaar blijven. Ik vind dat zo'n verklaring ook geldigheid moet hebben."

Het bezegelen van de liefde is volgens Long de belangrijkste reden voor het huwelijk. "Als je dat doet op een moment waarop je inmiddels wel weet wat je aan elkaar hebt, vind ik het toch wel heel mooi."

In de praktijk zal er voor Long en de Vlaamse Rutsaert niet veel veranderen. "Kristof houdt zijn appartement in België aan, en ik mijn huis in Italië", zegt de 62-jarige zanger. Op de vraag hoe het is gelukt zo lang bij elkaar te blijven, het stel is vijftien jaar samen, antwoordt Long: "Ik denk dankzij een combinatie van chemie, karakter en een portie mazzel."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen