Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Henkjan Smits hoopt op veel talent

Shownieuws

Henkjan Smits hoopt op veel talent. Dat zei de muziekkenner zaterdag in de eerste aflevering van zangauditieshow Idols die wekelijks te zie is bij RTL 4.

Idols-jurylid Henkjan Smits hoopt op veel talent. Dat zei de muziekkenner zaterdag in de eerste aflevering van Idols. "Dit programma is toch wel een stap naar een carrière", voegt hij daaraan toe. Overige juryleden Jerney Kaagman en Erik van Tijn maakten beiden een belofte. Zo belooft Kaagman dit jaar wat vriendelijker te gaan kijken en zegt Van Tijn meer op het karakter van de kandidaten te zullen letten.

De nieuwe editie van Idols is na een pauze van twee jaar van start gegaan. Martijn Krabbé presenteert de show dit jaar samen met Chantal Janzen. In IN -magazine vertelt de presentator deze week dat hij meteen ja zei toen hij voor het programma werd gevraagd. Dat de eerste liveshow op oudejaarsavond gepland staat vindt hij geen probleem. "Om op die avond op tv te zijn, is volgend mij het hoogst bereikbare in het televisievak".

En ook de bevalling van zijn vrouw Amanda staat hem niet in de weg. Amanda bevalt in de periode dat Idols wordt opgenomen van hun derde kind. Op de vraag van IN of Martijn dan in het ziekenhuis of in de studio zal zijn antwoordt hij: "Tja, dan sta ik dus in de studio."

De eerste auditieronde van Idols 3 vond plaats in Eindhoven. In totaal hebben meer dan elfduizend mensen zich aangemeld voor de show. Nieuw is dit jaar de praatpaal. Daar kunnen kandidaten die niet door de eerste ronde zijn gekomen hun hart luchten.

Idols 3 is wekelijks te zien op RTL 4. Volgende week zijn de audities in Amsterdam aan de beurt. De finale is op 11 maart.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen