Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Nieuwe serie 'Sex and the city'-auteur gaat door

Shownieuws

Er komt een televsieserie van het boek 'Lipstick jungle' van schrijfster Candace Bushnell. Eerder werden haar 'Sex and the city'-colums al een serie.

De Amerikaanse zender NBC komt volgend jaar met een serie in de geest van 'Sex and the city'. De serie is gebaseerd op 'Lipstick jungle', een roman van 'Sex and the city'-auteur Candace Bushnell.

De columns van Bushnell in de New York Observer vormden eind jaren '90 de inspiratiebron voor de makers van de successerie 'Sex and the city'. Het programma, met Sarah Jessica Parker in de hoofdrol, sleepte meerdere Emmy Awards in de wacht. Vorig jaar werd de laatste uitzending in Amerika uitgezonden. In Nederland wordt de serie elke werkdag herhaald op Net 5.

In 'Lipstick jungle' staat het leven van drie succesvolle zakenvrouwen van rond de veertig in New York centraal. De afleveringen duren één uur. De hoofdrolspelers zijn nog niet bekend. "Het is niet makkelijk om goede actrices van in de veertig te vinden", denkt Bushnell, die als uitvoerend producent bij het project betrokken is.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen