Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Harry Potter'-ster te moe voor een vriendje

Shownieuws

'Harry Potter'-ster Emma Watson is te moe voor een vriendje. De films eisen al haar tijd op. 'Harry Potter and the goblet of fire' draait vanaf 23 november.

'Harry Potter'-ster Emma Watson is te moe voor een vriendje. De 15-jarige actrice, die in de hitfilms de rol van tovenaarsleerlinge Hermione speelt, heeft net de opnames van de vierde film 'Harry Potter and the Goblet of fire' achter de rug. Het schema eist zo veel van haar dat ze geen tijd heeft voor romantiek, vertelt ze aan entertainmentsite Wenn.

Watson zegt elf maanden per jaar van zes uur 's ochtends tot negen uur 's avonds met de films bezig te zijn. "En als ik niet in de studio ben dan probeer ik mijn schoolwerk in te halen en wil ik mijn vrienden en familie zien. Vandaar dat jongens onderaan mijn lijstje staan", legt ze uit. De eerste verfilming van de boeken van J.K Rowling stamt uit 2000. In totaal staan er zeven boeken en films gepland.

De jonge actrice mist haar familie enorm tijdens de lange filmsessies. Maar ze beseft zich ook dat ze veel geluk heeft met haar rol van Hermione. "Ik mis mijn familie ontzettend, maar als ik het allemaal over mocht doen, dan zou ik zeker weer ja zeggen tegen het project. Ik heb er echt heel veel geluk mee."

'Harry Potter and the goblet of fire', waarin Harry meedoet aan een gevaarlijke tovenaarscompetitie, komt in Nederland op 23 november uit.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen