Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Schikking tussen Stone en plastisch chirurg

Shownieuws

Sharon Stone heeft een overeenkomst gesloten met plastisch chirurg Renato Calabria, die volgens haar suggereerde dat Stone plastische chirurgie heeft ondergaan.

Sharon Stone is tot een schikking gekomen met plastisch chirurg Renato Calabria uit Beverly Hills. De actrice had de dokter aangeklaagd, omdat hij volgens haar gesuggereerd had dat Stone plastische chirurgie heeft ondergaan aan haar gezicht. De chirurg heeft de 47-jarige actrice aangeboden een aantal kansarme kinderen gratis te behandelen. Stone heeft dit schikkingsvoorstel geaccepteerd.

Stone spande het proces aan na het verschijnen van artikelen in twee Amerikaanse bladen. Daarin werd de vraag gesteld of Stone plastische chirurgie heeft ondergaan, en werd gesuggereerd dat Calabria een operatie aan haar gezicht heeft uitgevoerd. "De artikelen bespreken een nieuwe techniek van de chirurg en speculeren dat de actrice deze procedure heeft ondergaan", zegt de advocaat van Calabria.

Volgens de advocaat is beide partijen duidelijk geworden dat een misverstand de berichten de wereld in heeft geholpen. "Dr. Calabria heeft geen plastische chirurgie uitgevoerd op mevrouw Stone."

In haar aanklacht stelde de actrice dat zij nog nooit een facelift heeft gehad. "De beweringen dat ik plastische chirurgie heb ondergaan beschadigen mijn reputatie en staan mijn carrière mogelijk in de weg", zei Stone.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen