Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Madonna geeft miniconcert in Londen

Shownieuws

Madonna heeft dinsdag een miniconcert gegeven in de Koko Club in Londen. Ze bracht vijf nummers van haar nieuwe album ten gehore waaronder 'Hung up'.

Madonna heeft dinsdagavond een miniconcert gegeven in de Koko Club in Londen. In 1983 trad ze daar voor het eerst op in Engeland, meldt BBC News. "De laatste keer dat ik hier was is 22 jaar geleden", sprak de zangeres het publiek toe.

"Het is geweldig om terug te zijn", zei ze. De show stond in het teken van de release van Madonna's nieuwe album 'Confessions on a dancefloor'. Ze bracht vijf nummers ten gehore waaronder 'Hung up', 'Everybody' en 'Keep together'.

De exclusiviteit van het optreden in de kleine club zorgde voor grote commotie onder Madonnafans. Die kwamen uit alle uithoeken naar de hoofdstad in de hoop een kaartje te bemachtigen. Op verzoek van de zangeres werden daarom tweehonderd toegangsbewijzen achtergehouden voor degenen die bereid waren urenlang voor de club in de kou te staan.

Onder de aanwezigen tijdens het intieme concert waren Madonna's goede vriendin Stella McCartney, Bob Geldof en zijn dochter Peaches, en Idols-winnaar Will Young.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen