Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Victoria Beckham verdiept zich in scientology'

Shownieuws

Victoria Beckham is geïnteresseerd in Scientology. De 31-jarige Victoria zou een genezingshandboek van Scientology lezen.

Victoria Beckham is geïnteresseerd in de leer van scientology. De 31-jarige Victoria zou een genezingshandboek van de scientologychurch lezen. Volgens de Britse krant The Sun gaat het om het boek 'Assist for illnesses en injuries'. De door de Amerikaan Ron Hubbard gestichte beweging is gebaseerd op het denkbeeld dat de kwaliteit van het leven kan worden verbeterd met behulp van 'wetenschappelijke' middelen.

De belangstelling van Beckham zou zijn gewekt door een 'mysterieuze' ziekte, waarmee het zoontje van het sterrenkoppel deze maand twee keer in drie dagen in een ziekenhuis zou zijn opgenomen. Aanhangers van scientology zouden geloven dat mensen zichzelf kunnen genezen door middel van een in het boek beschreven aanrakingstechniek.

Hollywood-ster en scientoloog Tom Cruise is een goede vriend van ex-Spice Girl Victoria en haar man, stervoetballer David Beckham van Real Madrid. Ook de aanstaande vrouw van Cruise, Katie Holmes, zou een volger van de geloofsleer zijn geworden.

Victoria en de 26-jarige Holmes bezochten vorige week samen een modeshow in Los Angeles. Daar zou Holmes van de mysterieuze ziekte van Romeo Beckham hebben gehoord en Victoria het boek hebben aangeraden.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen