Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Ali B en Birgit Schuurman bij benefietconcert

Shownieuws

De Haagse band Di-Rect, Ali B en Birgit Schuurman zijn 3 van de deelnemers aan een benefietconcert voor de stichting 'Warm hart'.

De Haagse band Di-Rect, Ali B en Birgit Schuurman zijn drie van de deelnemers aan een benefietconcert voor de stichting 'Warm hart'. BNN-presentatrice Sophie Hilbrand is een van de presentatoren over twee weken in de Heineken Music Hall.

Stichting 'Warm hart' werd opgericht door de aan een hartspierziekte lijdende Patricia Vlasman. Zij wil voor een second opinion naar de Verenigde Staten, maar haar verzekering vergoedt zo'n reis niet. Om het benodigde geld in te zamelen, heeft de 34-jarige Vlasman 'Warm hart' in het leven geroepen.

Vlasman vroeg bekende Nederlanders mee te werken aan het concert. "Ali B reageerde als eerste op de e-mails die we hebben verstuurd naar meerdere managementbureaus", vertelt ze. "En daarna volgde Di-Rect."

Het concert op 9 november heeft een 'gevarieerd' en 'multicultureel' programma. De opening is in handen van de Braziliaanse carnavalsgroep 'Unidos de Amsterdam'. Stand-upkomediant Jörgen Raymann geeft ook een optreden. In een 'Amsterdams blok' treden Amsterdamse artiesten als Peter Beense, Quincy en Mick Harren op onder leiding van 'Hollywood boulevard', de begeleidingsband van André Hazes.

Om uit de kosten voor het concert te komen en genoeg geld over te houden voor de second opinion moeten minstens drieduizend kaarten worden verkocht, vertelt Vlasman. "Worden er minder verkocht, dan moeten we het concert waarschijnlijk afgelasten."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen