Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Justin verdedigt Britney

Shownieuws

Justin Timberlake komt op voor zijn ex Britney Spears. Justin vindt het te ver gaan dat foto's van haar baby op internet staan.

Justin Timberlake komt op voor zijn ex-vriendin Britney Spears. De zanger vindt het te ver gaan dat de foto's van Britney en haar pasgeboren kind op internet zijn geplaatst. "Het is haar baby en het zijn haar babyfoto's", benadrukt de 24-jarige zanger in het televisieprogramma 'Access Hollywood'. "Als een lief persoon zoals zij haar eerste kind krijgt, moet je het meisje met rust laten."

Zeker twee websites hebben een foto geplaatst van de zangeres. Op een van de foto's is te zien dat Britney haar kind vasthoudt, op de andere is de hele familie Spears te zien. Niet eerder zijn duidelijke foto's van het kind van de zangeres en haar man Kevin Federline in de openbaarheid gebracht. De foto's zouden zijn gestolen uit een privé-reportage.

De website tangiblebrit, die de foto's als eerste publiceerde, heeft ze weggehaald. Op de site staat een bericht, waarin de persoon die de foto's heeft geplaatst zijn excuses aanbiedt aan Britney, Kevin, hun zoontje en de platenmaatschappij van Spears 'indien hij ze verdriet heeft gedaan'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen