Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Gary Barlow begrijpt afwezigheid Williams

Shownieuws

Barlow heeft begrip voor de afwezigheid van Robbie bij de Take That dvd première in Londen. "We begrijpen dat hij een druk leven heeft en wij niet."

Gary Barlow heeft begrip voor de afwezigheid van Robbie Williams bij de première van de Take That dvd dinsdagavond in Londen. "We begrijpen dat hij een druk leven heeft en wij niet", zegt Barlow tegen 'Shownieuws' van SBS 6. "We zijn wel blij dat hij op de dvd staat. We waren toch een band met zijn vijven."

Mark Owen vond het 'fijn' om bij de voormalig Take That leden te zijn. "Het voelt goed om weer bij de jongens te zijn", vertelde de 33-jarige zanger. "We waren de dag voor de première wel een beetje zenuwachtig."

Take That was begin jaren '90 een succesvolle groep uit Engeland. De bandleden gingen begin 1996 uit elkaar. De band scoorde hits met nummers zoals 'Babe, 'Pray' en 'Never Forget'. Robbie Williams verliet de groep in 1995 om een solocarrière te starten. Gary Barlow en Mark Owen zijn na de breuk van de groep ook een solocarrière begonnen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen