Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Robbie Williams bij 'RTL Boulevard'

Shownieuws

Robbie Williams komt binnenkort bij het televisieprogramma 'RTL Boulevard' in de studio. Robbie komt als deskundige op de stoel te zitten en zingt twee nummers.

Robbie Williams komt binnenkort bij het televisieprogramma 'RTL Boulevard' in de studio. "Het is een half uur durende special, waarbij Robbie als deskundige op de stoel komt zitten", zegt Albert Verlinde. "Hij gaat ook twee nummers zingen". Het is niet bekend wanneer de opnames zijn.

Het is voor een aantal fans van Williams mogelijk de uitzending in de studio bij te wonen. 'RTL Boulevard' bedenkt hiervoor een prijsvraag.

Williams komt op 21 en 22 juni naar Nederland voor twee concerten in de Amsterdam Arena. De Britse zanger bracht op 5 oktober al een bezoekje aan Nederland. Hij gaf in de Amsterdamse poptempel Paradiso een 'warm-up gig' voor ongeveer 1500 fans. De 31-jarige zanger wisselde tijdens het kleinschalige concert nummers van zijn nieuwe cd 'Intensive care' af met oudere hits.

'Intensive Care' is het eerste studioalbum van Williams sinds 'Escapology' uit 2003. Ook toen gaf de Engelse zanger twee concerten in de Arena.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen