Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Frans Bauer mogelijk weer bij de Tros

Shownieuws

Karel van Doodewaerd heeft 'goede hoop' dat het weer goed komt tussen de Tros en Frans Bauer. De zanger had vrijdag een gesprek met Doodewaerd.

Karel van Doodewaerd heeft 'goede hoop' dat het weer goed komt tussen de Tros en Frans Bauer. De zanger had vrijdag een gesprek met de voorzitter van de televisiezender. "De zaak is nog niet afgerond, maar ik heb goede hoop dat Frans weer terug komt bij de Tros", vertelt Doodewaerd aan 'RTL Boulevard'.

De Tros liet begin november weten dat de omroep het contract met Frans Bauer ontbindt. De omroep vond het onacceptabel dat de zanger een serie programma's gaat doen bij de televisiezender Talpa. De publieke omroep noemt de serie een reallife-soap en volgens het contract had de volkszanger deze soap eerst moeten aanbieden aan de Tros.

Talpa en het management van Bauer noemen de serie een promotie-actie rondom de nieuwe cd 'Om van te dromen' van Frans en zien deze niet als een inbreuk op het contract met de Tros. De zanger liet eerder weten dat hij weer in gesprek is met de Tros en dat beide partijen het conflict op managementniveau moeten oplossen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen