Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Glennis Grace breekt met haar manager

Shownieuws

Zangeres Glennis Grace heeft gebroken met haar manager John van Katwijk. Dat schrijft zij op haar website. De samenwerking, die begon in 2001, heeft voor beide partijen niet het gewenste resultaat opgeleverd.

"Ik blijf zeggen dat zij tot de beste zangeressen van Europa behoort, maar helaas hebben we dat in de praktijk niet kunnen bewijzen", laat Van Katwijk weten. "Alle investeringen hebben we zelf betaald en die kosten zijn onaanvaardbaar hoog opgelopen, te hoog om er nog verder mee door te kunnen gaan."

De 27-jarige zangeres maakte vorige week bekend twee maanden zwanger te zijn. Van Katwijk begrijpt 'heel goed' dat de zangeres voor zichzelf kiest. "Als je zoveel tijd en energie geeft aan je muzikale carrière en er zo weinig waardering voor terugkrijgt, is het niet zo vreemd dat Glennis nu even tijd maakt voor haar persoonlijke leven."

Volgens de zangeres is de winst tijdens het Nationaal Songfestival omgeslagen in een jaar vol teleurstellingen. De single 'My impossible dream', waarmee ze deelnam aan het Eurovisie Songfestival, werd geen hit. Ook kreeg het nummer in de Oekraïense hoofdstad Kiev niet het gewenste aantal punten om door te mogen naar de finale. De tweede single 'Shake up the party' werd volgens Glennis door geen enkel radiostation gedraaid.

Het geplande concert in november in de Heineken Music Hall ging niet in de verkoop, omdat een sponsor afhaakte. Haar platenmaatschappij CNR Entertainment liet vorige maand weten geen verdere plannen te willen ondernemen met Glennis Grace. Daardoor is ook de release van een nieuwe cd, waarvoor het repertoire al klaar lag, op korte termijn niet meer mogelijk. [Novum]

Gerelateerde Artikelen