Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Gordon neemt nieuw solo-album op

Shownieuws

Gordon gaat een nieuw album opnemen. De zanger schrijft op zijn website dat hij gevraagd is om een solo-album op te nemen en dat hij hier ja tegen heeft gezegd.

De Amsterdamse zanger Gordon neemt een nieuw solo-album op. Dat meldt hij op zijn website. "Ik heb de afgelopen tijd zoveel inspiratie gekregen om liedjes op te nemen", zegt Gordon. "Ik verheug me daar enorm op."

De zanger realiseert zich dat hij het druk gaat krijgen. Zo is Gordon ook druk met de opnamen van de televisieshow 'Joling & Gordon over de vloer' voor het nieuwe seizoen. "Het worden drukke maanden, gelukkig maar. Mijn werk is nu alles voor me."

In het laatste weekeinde van oktober werd er ingebroken in de villa van Gordon. De zanger schrijft dat de sporen van de inbraak nog op de trap en vloer zitten, maar dat het 'vooral sporen heeft achtergelaten tussen zijn oren'. Over het motief kan de zanger niets concreets zeggen. "Ik ga er niet vanuit dat zo'n actie gericht is tegen mijn persoon. Er worden zoveel inbraken gepleegd hier in het Gooi. De inbraak bij mij lijkt gewoon het werk van een bende criminelen die al langer bezig is met hun 'werk'."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen