Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Marjolijn Touw springt in voor Pamela Teves

Shownieuws

Marjolijn Touw vervangt Pamela Teves in de klucht 'Een rits te ver'. Teves werd vorige week getroffen door zweepslag, een scheuring van spierweefsel in de kuit.

Actrice Marjolijn Touw vervangt Pamela Teves in de klucht 'Een rits te ver'. Teves werd vorige week getroffen door zweepslag, een scheuring van spierweefsel in de kuit. Ze is daardoor niet in staat om mee te spelen in de première en tijdens de try-outs.

De 43-jarige Touw is dinsdag benaderd om de rol van Teves over te nemen. Vanaf woensdag kruipt ze in de huid van het personage Annelise. De actrice staat onder anderen tegenover Jon van Eerd, die het hoofdpersonage Harry Vermeulen speelt. Tijdens eerdere try-outs werd de rol van Annelise vervuld door regisseuse Caroline Frerichs en actrice Hilke Bierman.

Marjolijn Touw is onder meer bekend van rollen in de musicals 'Chicago' en 'Mamma mia!'. Op televisie was de actrice te zien in 'Het zonnetje in huis'.

De première van 'Een rits te ver' vindt maandag plaats in het 'Theater aan de parade' in Den Bosch. Het is niet bekend wanneer Pamela Teves in de klucht terugkeert.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen