Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Dries Roelvink geen vip in Big Brother-huis

Shownieuws

Dries Roelvink gaat niet het Big Brother huis in. De zanger heeft besloten niet aan het programma 'VIP Big Brother'-huis mee te doen.

Dries Roelvink gaat niet het Big Brother huis in. De volkszanger heeft van Talpa een aanbod gekregen om deel te nemen aan het VIP Big Brother-huis. Maar de Amsterdamse zanger heeft besloten niet aan het programma mee te doen. Dat schrijft hij op zijn website. De bedoeling is dat Roelvink vanaf half januari volgend jaar intrek zou nemen in het huis.

De reden voor zijn afzegging is dat Dries 'veel' boekingen voor volgend jaar heeft staan. Na uitvoerig overleg met zijn management is de zanger tot de conclusie gekomen dat 'het niet verantwoord is om verstek te laten gaan bij zijn relaties'.

Endemol, de producent van het programma, zegt dat het helemaal niet zeker is dat er een VIP Big Brother komt en dat er nog geen namen zijn genoemd van mogelijke deelnemers. "Emile Ratelband heeft geroepen dat hij het huis in wil, maar hij heeft ook voor zijn beurt gepraat", zegt een woordvoerder van Endemol. "Er is nog helemaal niets zeker en duidelijk." Of het programma op televisie verschijnt, ligt onder meer aan het feit of Talpa het programma wil uitzenden.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen