Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Mariacarla Boscono vervangt Kate Moss bij H&M

Shownieuws

Het Italiaanse model Mariacarla Boscono gaat de kledinglijn van Stella McCartney dragen die H&M in november lanceert. Zij vervangt Kate Moss.

Het Italiaanse model Mariacarla Boscono gaat de speciale kledinglijn van ontwerpster Stella McCartney dragen die de Zweedse modeketen Hennes&Mauritz in november lanceert. Boscono vervangt de Britse Kate Moss, die werd gedumpt nadat zij had toegegeven dat zij cocaïne had gebruikt.

Boscono zal alleen optreden in televisiespots. Voor reclameposters en krantenadvertenties maakt H&M geen gebruik van een model. "Wij hebben daarvoor in de plaats een grafische oplossing gekozen", zei H&M-woordvoerster Liv Asarnoj.

Asarnoj zei dat McCartney, de dochter van ex-Beatle Paul McCartney, in het verleden met Boscono heeft gewerkt en haar zelf heeft uitgekozen. McCartney ontwerpt een kledinglijn van ongeveer veertig stukken die vanaf 10 november in vierhonderd H&M-winkels te koop zal zijn. Een soortgelijke collectie die H&M door Karl Lagerfeld liet ontwerpen was vorig jaar binnen enkele uren over de hele wereld uitverkocht.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen