Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Eerste album Kikx meer dan alleen schijfje

Shownieuws

Het eerste album van de Belgische boyband Kikx is meer dan alleen een schijfje. Het naamloze album dat vanaf maandag in de winkels ligt bevat veel extra's.

Het eerste album van de Belgische boyband Kikx is meer dan alleen een schijfje. Het naamloze album dat vanaf maandag in de winkels ligt bevat veel extra's. Naast twee videoclips en twee karaoke-versies van liedjes is het album gecompleteerd met een boek over de band en een flyer bij. De flyer kan worden ingeruild voor een poster van de vier bandleden.

De groep bestaat uit de 14-jarigen Björn, Joas, Robrecht en de 12-jarige Dimitri. De jongens zijn gek op zingen en dansen, maar zijn voor de rest allemaal verschillend. Zo is Björn de verleider, Joas de rebel, Robrecht de sportieveling en zijn broertje Dimitri de benjamin.

Momenteel staat Kikx in de top 50 van de Mega Top 100 met de tweede single 'Ik ben geen robot'. De eerste single 'Hé jij' behaalde een nummer één notering in de Kids Top 20, de hitlijst van het gelijknamige televisieprogramma. Kinderen bepalen hoe de lijst eruitziet door op de favoriete nummers te stemmen. Dinsdag verzorgt Kikx een optreden in het programma, dat wordt gepresenteerd door Kim-Lian van der Meij.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen