Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Wanda Sykes en Rainn Wilson in 'Super ex'

Shownieuws

Wanda Sykes en Rainn Wilson worden de tegenspelers van Uma Thurman in de film 'Super ex'. De film wordt geregisseerd door Ivan Reitman.

Wanda Sykes en Rainn Wilson zijn de tegenspelers van Uma Thurman in de film 'Super ex'. De komedie wordt geregisseerd door Ivan Reitman. Don Payne, schrijver van de televisieserie 'The Simpsons', tekende voor het script. De opnamen van 'Super ex' vinden plaats in New York en zijn in volle gang. Dit meldt Hollywood Reporter.

De film vertelt het verhaal van een man, een rol van Luke Wilson, die er achterkomt dat zijn vriendin (Thurman) een superheld is. Hij verbreekt de relatie met haar als ze te neurotisch en controlerend wordt. Dan gebruikt ze haar krachten om hem te kwellen en te vernederen.

Sykes speelt in de film de baas van Luke Wilsons karakter. De 41-jarige actrice was eerder te zien in 'Monster-in-law'. Rainn Wilson is in 'Super ex' de beste vriend van de belaagde Luke Wilson. De 37-jarige Rainn speelde onder meer in 'Sahara', de Amerikaanse televisieserie 'The Office' en 'Six feet under'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen