Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Daniel Radcliffe twijfelt over Harry Potter-rol

Shownieuws

Daniel Radcliffe weet niet of hij aan alle Harry Potter-films meedoet. Hij houdt na de vijfde Potter alle opties open. "Ik weet nog niet wat er gaat gebeuren."

Acteur Daniel Radcliffe weet niet of hij aan alle Harry Potter-films meedoet. Radcliffe, die in de nieuwe Potter-film 'The goblet of fire' voor de vierde maal in de huid van Harry Potter kruipt, is er 'absoluut niet zeker' van dat hij alle films doet. Dat meldt de Britse krant 'The daily mirror'.

Radcliffe houdt na de vijfde Potter-film alle opties open. "Ik doe zeker mee aan de vijfde film, maar daarna weet ik nog niet wat er gaat gebeuren", vertelt de 16-jarige acteur. In december vertrekt hij naar Australië voor de opnamen van 'December boys'. In deze film vertolkt Daniel voor de tweede maal niet de rol van de tovenaarsleerling uit de boeken van JK Rowling. In 2001 speelde Radcliffe in 'The tailor of Panama' een andere rol. De acteur 'kijkt ernaar uit' om andere rollen te spelen.

'Harry Potter and the goblet of fire' beleeft op 18 november in de Verenigde Staten zijn première. Vanaf 23 november draait de film in de Nederlandse bioscopen. De opnamen van de vijfde Potter-film 'Harry Potter and the order of the phoenix' starten in 2007.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen