Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Chicken little' blijft nummer één in Amerika

Shownieuws

Disney's 'Chicken little', bezet ook in de tweede week na de première de eerste plaats in de Amerikaanse boxoffice met een omzet van ruim 27 mijoen dollar.

Disney's nieuwste animatiefilm, 'Chicken little', bezet ook in de tweede week na de première de eerste plaats in de Amerikaanse boxoffice, de lijst van bestbezochte films. De avonturen van het kleine haantje, dat denkt dat de hemel naar beneden komt vallen, haalde met ruim 27 miljoen euro de hoogste omzet. Vanaf woensdag is 'Chicken little' te zien in de Nederlandse bioscopen.

De science-fiction film 'Zathura: a space adventure' kwam binnen op de tweede plaats met een omzet van bijna twaalf miljoen euro. De thriller 'Derailed' staat na dit weekeinde op de derde positie in de lijst. Hierin speelt Jennifer Aniston de hoofdrol, de eerste nadat de actrice stopte met de televisieserie 'Friends'. Haar tegenspeler in 'Derailed' is Clive Owen.

De semi-autobiografische film van rapper 50 Cent, 'Get rich or die trying', bracht ruim 10 miljoen dollar in het laatje en bezet hiermee de vierde plaats. De film veroorzaakte veel commotie nadat in Philadelphia en Los Angeles de filmposters werden verwijderd na protest van anti-geweldsorganisaties. Ook werd een man doodgeschoten nadat hij de film had gekeken. De rapper betreurt het schietincident.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen