Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Spinvis brengt persoonlijk album uit

Shownieuws

Het nieuwe album 'Dagen van gras, dagen van stro' van Spinvis is persoonlijker dan zijn titelloze debuutalbum uit 2002. Het album is vanaf 28 november te koop.

Het nieuwe album 'Dagen van gras, dagen van stro' van Spinvis is veel persoonlijker dan zijn titelloze debuutalbum uit 2002. "De liedjes lijken vanouds weer te gaan over de nimmer eindigende worsteling van het individu met de anderen, maar nu meer vanuit de ik-vorm", zegt Spinvis op de website van platenmaatschappij Excelsior Recordings.

De eerste single van het album heeft de titel 'Het voordeel van video' en komt volgende week uit. Het album van Spinvis, wiens echte naam Erik de Jong is, ligt vanaf 28 november in de winkels.

De titel van het nieuwe Spinvis-album is ontleend aan het boek 'Days of grass, days of straw' van R.A. Lafferty uit 1973. Het album bevat dertien nummers. De opnamen hebben plaatsgevonden in Nieuwegein.

'Aan de oevers van de tijd' en 'Lotus Europa' waren begin dit jaar al te horen tijdens een theatertournee. Twee weken na de release van het album gaat de 44-jarige Spinvis op clubtournee langs zalen in Nederland en België.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen