Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Depp speelt heroïneverslaafde Australiër

Shownieuws

Johnny Depp speelt in de film 'Shantaram' de hoofdrol van een voor de politie vluchtende Australische heroïneverslaafde. Hij is ook de producent van de film.

Johnny Depp speelt in de film 'Shantaram' de hoofdrol van een voor de politie vluchtende Australische heroïneverslaafde. De film is gebaseerd op een boek van Gregory David Roberts en wordt tot filmscript bewerkt door scriptschrijver Eric Roth, bekend van 'Forrest Gump'. Dat meldt Hollywood Reporter.

Het verhaal speelt zich af in de jaren '80. De 42-jarige Depp speelt een Australische verslaafde man, die naar India vlucht nadat hij is veroordeeld voor een overval. Daar verandert hij zijn leven drastisch en wordt hij dokter. Als de man betrokken raakt bij wapensmokkel brengt hem dit naar Afghanistan en moet hij vechten tegen Russische troepen.

De rechten van het boek, dat gebaseerd is op feiten uit het leven van schrijver Roberts, zijn voor 1,7 miljoen euro gekocht door filmmaatschappij Warner. Depp is ook als producent bij het filmproject betrokken.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen