Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Annet Malherbe heeft een hekel aan het Gooi

Shownieuws

Annet Malherbe vindt het Gooi 'verschrikkelijk'. Dat zegt ze in een interview met Mikrogids. Malherbe is vanaf zondag te zien in de serie 'Goosiche vrouwen'.

De Nederlandse actrice Annet Malherbe vindt het Gooi 'verschrikkelijk'. Dat zegt ze in een interview met Mikrogids. Malherbe, die vanaf zondag te zien is in de nieuwe televisieserie 'Gooische vrouwen', wijdt haar apathie aan het landschap. "Je kunt hier nergens ver kijken, het is net een kerkhof."

De 47-jarige Malherbe speelt in 'Gooische vrouwen' de rol van Willemijn Lodewijkx, een 'typische parelkettingmevrouw'. De actrice heeft zich voor haar personage niet laten inspireren door bewoners van het Gooi. "Ik ken eigenlijk geen Gooise vrouwen. Maar ik kan natuurlijk prima mijn fantasie gebruiken."

'Gooische vrouwen' is een comedy en dramaserie over het wel en wee van vier vrouwen uit het Gooi. De andere Gooise vrouwen worden vertolkt door Linda de Mol, Susan Visser en Tjitske Reidinga. De achtdelige serie wordt uitgezonden door Talpa.

Annet Malherbe speelde eerder onder meer in de films 'Abel' ( 1986) en 'Zus & zo' (2001). Ook was ze te zien in de televisieseries 'Debitueren/Crediteuren' en 'Hertenkamp'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen