Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Virtuele Frank Sinatra in theater

Shownieuws

Frank Sinatra verschijnt virtueel in een show op West End in Londen. De voorstelling toont ingekleurde privé-beelden van de zanger uit de jaren '50.

Frank Sinatra verschijnt virtueel in een show op West End in Londen. De voorstelling toont gerestaureerde en ingekleurde privé-beelden van de zanger uit de jaren '50. De show wordt aangekleed door dansers en een live band.

Sinatra's kleindochter A.J. Azzarto vindt het 'helemaal niet spookachtig' haar grootvader een voorstelling te zien geven. "Ook al is het in een theater, het lijkt nog steeds alsof hij persoonlijk voor je zingt." Sinatra, ook wel 'Ol' Blue Eyes' genoemd, overleed in 1998 op 82-jarige leeftijd aan een hartaanval.

De zanger is bekend van nummers als 'New York, New York' en 'My way'. Daarnaast maakte hij deel uit van de vriendenclub'Rat pack', met onder anderen Dean Martin en Sammy Davis. De groep gaf optredens en speelde in verschillende films, waaronder 'Ocean's eleven' (1960) en 'Four for Texas' (1963).

De show met de virtuele Sinatra staat gepland voor februari in het 'London Palladium Theatre' in Londen. De zanger maakte in 1950 zijn Europese debuut in dit theater.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen