Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Robert De Niro speelt producent Art Linson

Shownieuws

Robert De Niro speelt de rol van een Hollywood-producent in 'What just happened?'. Het verhaal is gebaseerd op de autobiografie van producent Art Linson.

Robert De Niro speelt de rol van een Hollywood-producent in de film 'What just happened?'. Het verhaal is gebaseerd op de autobiografie van producent Art Linson, die onder meer 'Fight club' en 'Great expectations' produceerde. Dat meldt Hollywood Reporter.

De 63-jarige Linson bewerkte zijn boek zelf tot een filmscript. De regie is in handen van Barry Levinson, die eerder tekende voor 'Wag the dog' en 'Sphere'. "Art kent de industrie als geen ander. Hij heeft de essentie van de filmindustrie in het script verwerkt", meent de 63-jarige Levinson.

De Niro speelt in de film een 'Linson-achtige'-producent, die twee weken 'door een hel gaat' om een film te kunnen maken. De 62-jarige acteur kreeg het boek cadeau van Linson, die eerder met De Niro werkte aan 'The untouchables', 'Heat' en 'The boy's life'. De Niro las het boek en zou meteen het karakter van de producent hebben willen spelen.

De verwachting is dat Sean Penn zichzelf speelt in de film. De opnamen voor 'What just happened?' beginnen in de zomer van volgend jaar.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen