Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Tiësto nog steeds blij met prijzen

Shownieuws

De Brabantse dj Tiësto is door de lezers van het Nederlandse Release Magazine gekozen tot beste dj. De uitreiking vond plaats in discotheek Escape in Amsterdam.

De Brabantse dj Tiësto is door de lezers van het Nederlandse Release Magazine gekozen tot beste dj. De uitreiking van de prijs vond woensdag plaats in discotheek Escape in Amsterdam. De avond werd gepresenteerd door Cindy Pielstroom.

De meermaals tot beste deejay van de wereld gekozen Tiësto is 'zeker blij dat hij deze prijs heeft gewonnen', zegt woordvoerder Maurice Verschuren van het management van de diskjockey. "Het geeft je populariteit aan en het is belangrijk dat mensen op je blijven stemmen."

De 36-jarige dj bedankte het publiek in Amsterdam via een videoboodschap. Hij kon zelf niet bij de uitreiking aanwezig zijn, omdat hij donderdag een optreden zou geven in Miami. De show in de Seminole Hard Rock Arena in Miami is echter uitgesteld. "Orkaan Wilma heeft te veel schade achtergelaten om een goede productie op poten te zetten", verklaart Verschuren. Een nieuwe datum voor het concert is nog niet bekend.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen