Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Nance vervangt Wendy bij 'Domino Day'

Shownieuws

Het programma 'Domino day 2005' wordt gepresenteerd door Nance en Hans Kraay Jr. Nance vervangt Wendy van Dijk, die wegens privé-omstandigheden is verhinderd.

De presentatie van de wereldrecordpoging omvallende dominostenen in het televisieprogramma 'Domino Day 2005' is in handen van Nance en Hans Kraay Jr. De 32-jarige Nance vervangt Wendy van Dijk, die wegens privé-omstandigheden is verhinderd.

Het programma wordt op 18 november voor de zevende keer uitgezonden door SBS 6. Nance is enthousiast over 'Domino Day'. "Het is me inmiddels duidelijk dat met deze wereldrecordpoging een enorme prestatie wordt geleverd; er komt zoveel bij kijken", zegt de blonde presentatrice. "Mijn taak is ervoor te zorgen dat het een leuke show wordt voor de miljoenen kijkers. Daarvoor ga ik."

De 34-jarige Van Dijk won vrijdag voor de vierde keer de Gouden Televizierring voor tv-vrouw van het jaar. De afwezigheid van Wendy bij het programma heeft mogelijk te maken met de gezondheidssituatie van haar vader, bij wie zes weken geleden darmkanker is geconstateerd.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen